29.07.2008 г., 7:15 ч.

Страхувам се 

  Поезия » Любовна
537 0 6
Намерих те без да съм те търсила,
открих те просто така,
живота ми без планове обърна се,
случи се всичко просто на шега.

Дните ми монотони преминаваха,
живеех просто за мига,
но ето те тук и сега изживявам,
най-прекрасното чувство - любовта.

Как да те приема, просто не зная,
като безкраен сън или дар от съдбата,
но радвам се, че отново мога да мечтая, и
зад мен остана спътницата ми - тъгата.

Прекрасно нещо си в живота мой.
Неочаквано появи се - случайност или не,
любовта ни ще пазя, каквото и да ми струва,
единственно страхувам се да не те загубя.

© Христина Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??