20.10.2009 г., 17:17 ч.

Странна въртележка 

  Поезия » Любовна
738 0 14

Обгърнахме с ръце Земята
и стана чудна въртележка,
ти конче яхна във позлата -
аз - люлка на верига тежка.

Ти беше утрото сияйно
с цветя и щури пеперуди,
за тебе бях нощта омайна -
и страстите ти в миг пробудих.

Така достигнахме небето,
в лазура син се потопихме,
аз бях момичето, а ти момчето -
ръка в ръка, дъгата изкачихме.

 


музика

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??