28.03.2008 г., 23:54 ч.

Странно 

  Поезия » Друга
465 0 0

 

Снежнобели мечти примамливи

след вечер една на кръстопът ме поставят.

Нима те забравих! Ти мене забрави ли?

Моите прозорци затвори, но други се отварят.

 

Усмивка странна,

чаша полупразна,

неволно разпиляват ме,

със сенки сближават ме.

 

Трептене задимено,

крещене спотаено,

преплитат се,

едно друго изпиват се...

 

 

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??