9.10.2008 г., 9:46 ч.

Странно нещо 

  Поезия » Хумористична
1020 0 7

Странно нещо

Странно нещо туй, сърцето -

малко хленчещо дете.

Някои всичко дават, 

за да влязат в него - 

то не ще ги и не ще.

Други покрай него

просто си минават,

реши ли - искало ги - 

тръшка се, реве, реве...

Дадеш ли му каквото иска - 

радва се един ден-два,

после почва пак да писка - 

сега пък искало да има свобода.

Странно нещо туй сърцето - 

малко хленчещо дете.

Нито има угодия,

нито някога ще порасте.

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??