21.06.2018 г., 9:25 ч.

Страст 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
315 0 0

Сърцето ми с болка бе обвито.

От самота и страх то бе привито.

Самият факт че то туптеше...

Самият живот даже го гореше!

 

Усамотено там далече в края

За него невидим беше раят

Като кон с капаци гледаше то

А достижимото беше само едно

 

Любовта негова цел беше и винаги е била

Но под различни форми живота нявга я скъта

А сърцето виждаше форма само една

именно тази отдадена на страстта

© Деян Софийков Всички права запазени

Съжалявам ако има правописни или пунктуационни грешки. все още не съм свикнал да пиша с препинателни знаци на компютър !

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??