16.09.2023 г., 16:33 ч.

Страстни мисли 

  Поезия » Любовна, Еротична
443 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Мисля си за теб -

за устните ефирни,

как същински сладолед

разтварят се в страстта.

 

За гърдите ти си мисля -

сладки праскови са те,

и на тях как дишам

заслушан в твоето сърце.

 

За коремчето ти гладко -

поле на любовта,

ах как заспивам сладко

след божествена заря!

 

За ръцете ти мечтая -

толкоз нежни са и те,

и просто сам не зная,

как във тях съм пак дете!

 

А в очите ти - красиви,

потъвям с часове,

с пламъчета живи,

запалват ме и те!

 

А краката - две мраморни колони,

на древногръцки някой храм,

в мен събуждат се вълни огромни,

тласкайки ме все натам!

 

Навътре!

Към твоят мъничък олтар,

ах как копнея само,

на него да оставя своя дар!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??