10.08.2008 г., 22:44 ч.

Страстта ухае... 

  Поезия
867 0 9
Страстта ухае...
аромат акациев
покапва...
ласките рисуват
с четка
от акациев
бодил...
страстта ухае...
тялото
извива се,
поляга в хлад
сред цветовете
бели...
ухание...
а музиката
шепне
с твоя глас,
разлива се
кафявото от
погледа...
в насита...

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??