21.03.2015 г., 19:29 ч.

Страстта в мен 

  Поезия
704 0 2

Тук е. Да.

Усетих го,

как мина

през вратата.

Подкосих се 

цялата.

От краката

до главата.

Вдишах му парфюма.

Любим на него

и на мен.

Чух гласът му

тежък,

силен

и студен.

Не помръднах

и не дишах.

Чаках допир 

тъй желан.

А сърцето ми

така туптеше,

че при всеки тласък

стисках длан.

 

Извърнах се,

с очи

да го намеря.

И погледът ми закова

сияен мъж,

облечен в черно..

Той пред мен се спря.

Очите му

дълбоки,

меки,

той присви.

По устните му

от усмивка

имаше следи.

Издадох се...

И той разбра

как в очите гледа

безнадеждно

оглупяла

и дори

безмълвна

влюбена жена.

 

                            Ива С.

© Ива Стоилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??