19.02.2009 г., 23:09 ч.

Струни от тънка връв... 

  Поезия » Друга
563 0 0
 

И нека струните и жиците

със звън метален завалят,

по плексигласа палки да звънят!

Нима не си мечтаеш такъв  да е светът?

 

Дъжд от ноти разбунтувани навън,

слънце от жици и тенекиен звън.

От тук, от там, с петолиние или не знам,

музика, душата да опише, ще създам.

 

Думи без срам, красноречиви,

рифове луди, нови переспективи.

Струните, дето текла е кръв,

някога били са просто тънка връв...

© Росица Саси Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??