26.06.2008 г., 0:41 ч.

Стръв 

  Поезия » Хумористична
785 0 11
 

Стръв

 

(извод)

 

Опитах със стръв...

Опитах без стръв... Кълве...

на желание...

 

 

 

***

27 юни - световен ден на риболова

 

    

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??