22.08.2014 г., 23:28 ч.

Студено ми е... 

  Поезия » Друга
277 0 0

Студено ми е в тази къща,

че в нея няма топлина.

И страх във мене пак се връща...

В душата имам и слана.

 

Изчезват моите надежди

в една замЪглена стреха.

Изгубиха се много прежди

в земята на една леха.

 

И всяка вечер аз заспивам

със страх за утрешния ден,

че всяка вечер аз изпивам

денят с горчилка разреден.

 

Във тази сложна моя драма

какво ще става аз не знам.

Кураж ми трябва двеста грама

от вкъщи да се махна сам.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??