3.01.2016 г., 4:28 ч.

Студено ми е 

  Поезия » Любовна
401 0 0

Навън тихо заваля.

Бели ледени снежинки

закапаха като сълзи

и навред земята побеля.

.

Под шапката се скрих,

а ръцете в ръкавиците заврях.

И ботушите нахлузих,

за да мога да вървя.

 

Но сърцето не успях.

Него как да стопля?

В тази тиха самота

и смразяваща душа.

 

Вярвам в чудесата

и чакам Пролетта.

Тя ще стопли сетивата

със усмивка и доброта.

 

Скрийте се в Любовта,

Там е най-красиво. 

С нежност топли ни сърцата

 и ни пази от студа.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??