2.12.2007 г., 8:57 ч.

Суета 

  Поезия » Друга
681 0 8
Купчина мъртви тела,
в оргазъм сгърчили лица,
изнудват праведните за шепа свян.
Но прошка за ума няма,
щом сърцето е една изтъркана реклама,
забравена на нечий кален кръстопът.
Вълчи вопъл, изгнила плът,
хаосът отдавна е изтрил правилния път.
Заледени мисли, обесени очи,
а ето там висиш и ти...
Кои са всички и кои са техните тела?
Няма дати, няма часове,
няма хиляди загубени души,
човешка глупост, празнота...
Няма смисъл да търсиш смисъл в човешка суета...

© Павел Чавдаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??