7.06.2008 г., 11:22 ч.

suil a ruin 

  Поезия » Бели стихове
622 0 6

ирландско прекрасно русо

не е някакво наречие

или код за отключване на мисли

а само цвят

на който говоря веднъж на три седмици

напластено по корените

плюс две кафета тишина

като пада изневиделица дъжд

и тропа па покривите

не си мисли че е някакво екстремно събитие

той е следствие на ниско атмосферно налягане

и циклон идващ от запад

опитай да намериш изход между капките

ако изобщо има такъв

пластична съм като кукла барби

с изрязано сърце

и нови пантофки на барелина

мога да ти потанцувам малко

но вали като из ведро

добре би било да мина по магазините най-накрая

и да си купя чадър

че ми писна да ми мокри роклята и размазва грима

в дъжда ще се слея

със сълзата която не виждаш

и ще пея тихо на 

ирландски

прекрасно русо

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=6qiuCX6Uhro

 

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??