30.04.2017 г., 22:25 ч.

Сутрешна идилия 

  Поезия » Философска
350 0 0

                           "Седмица преди да тръгна..."

***

 

Вървя по тротоара замислен.

Пред очите ми –

възрастен мъж

с побеляла коса

с парче хляб в ръка.

До него шумят крила – гълъби!

Храни ги с насъщния

и с чиста душа.

Сърце в човек – рядкост!

Две крачки напред –

катафалка, а вътре – ковчег!

 

 

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??