"Седмица преди да тръгна..."
***
Вървя по тротоара замислен.
Пред очите ми –
възрастен мъж
с побеляла коса
с парче хляб в ръка.
До него шумят крила – гълъби!
Храни ги с насъщния
и с чиста душа.
Сърце в човек – рядкост!
Две крачки напред –
катафалка, а вътре – ковчег!
© Султан Ангелов - DESTUR All rights reserved.