Дойде този ден,
в който сърцето пленено
казва ''Да''
на любимата своя жена.
И е толкоз прекрасно!
Цялата в бяло,
в желаното тяло
шепа обич набъбва.
Скрита сълза - майчина,
събуждаща трепет,
сведено бащино чело -
свидно чедо извежда.
Сън - реалност.
Блян мечтан.
Камбанен звън тържествен.
Животът Ви да бъде песен!
© Василка Ябанджиева Всички права запазени