15.11.2018 г., 8:57 ч.

Сватба 

  Поезия » Свободен стих, Друга
409 0 0

На небето има сватба.

Черни облаци се женят...

Прииждат закъснели сватбари.

Вятърът свири за "Горчиво".

Младоженците се целуват.

Гостите хвърлят с облачните си шепи дъжд.

На младите да им е "По вода".

Да си народят много деца.

Тържеството започва...

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??