На небето има сватба.
Черни облаци се женят...
Прииждат закъснели сватбари.
Вятърът свири за "Горчиво".
Младоженците се целуват.
Гостите хвърлят с облачните си шепи дъжд.
На младите да им е "По вода".
Да си народят много деца.
Тържеството започва...
© Хари Спасов All rights reserved.