26.04.2013 г., 23:27 ч.

Свещ 

  Поезия » Любовна
365 0 1

 
Слънце пролетното напече,
цъфнаха дръвчета и цветя,
и пчелички зажужаха вече,
 с топлина напълни се света.

Вечер, щом опразни ме луната,
светят ми далечните звезди,
но те не подаряват топлината,
събрана през изминалите дни.

Създадох те, за да се открия.
Галиш, сгряваш моята душа.
Във восък запечатана магия -
като свещ, със топла светлина.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??