6.05.2018 г., 18:50 ч.

Свещи 

  Поезия » Любовна, Друга
738 1 1

Свещ гори,
бързо атмосферата
се разгорещи.

Тупти сърцето,
студено, забранено,
свещта нека го разтопи!

Пламъкът осветява,
но сърцето никога
не забравя.

Добре, че светлината
е  дошла, мрака,
да се затрие тук и сега.

Ето пулсът се успокои,
топла мисъл прилетя
за нова надежда отстоя.

 

© Т. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??