4.03.2009 г., 22:38 ч.

Светлина... 

  Поезия » Друга
798 0 1
Тишина...
Безмълвно взирам се във тъмнината...
Душата стене, сълзи текат,
а устните не могат дори да прошептят.

И така притихнала,
усещам само болката,
и стоя във мрака,
търся светлината...
 
Виждам „онази с косата”,
затичвам се към нея с разтворени ръце...
О, колко студено, спокойно е нейното лице...
Прегръщам я с усмивка и благодаря й,
че избавя ме от всичките  кошмари.

И  тя ме поглежда, със своите сиви очи,
пронизва ме с поглед... замахва...
освобождава душата.
И ето, виждам светлината!

© Еклектика Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Значи "онази с косата" е със сиви очи? Колко жалко, че не съм я срещала още, че да видя и аз най-после светлината...
Предложения
: ??:??