3.07.2008 г., 12:41 ч.  

Светлина 

  Поезия » Любовна
517 0 3

Светлината ме сковава.

Тялото ми говори.

Устните треперят по теб.

Дъга от видения.

Намерих частица от теб.

Полепих се, като статуя.

Движех се, като трапчинка.

Озовах се близо до теб.

Рисувам те, като мое вдъхновение.

Жарта ме обрисува.

Огънят  ме разголва.

Тялото вика по теб.

Пламъкът ме задушава.

Мислите ме преследват.

А  аз оставам вечно до теб...

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??