12.07.2020 г., 16:05 ч.

Светлината на дните 

  Поезия » Друга
386 0 1

Оценявай живота, защото
се върти колелото неспирно.
Защитавай гласа на доброто
и прощавай делата немирни.

Опознавай места по земята
и създавай приятелства нови.
Позволявай да гали душата
топлината на полъх любовен.

Уважавай жената, с която
времената са някак спокойни.
Подарявай на бедния злато
и бедите посрещай достойно.

Съзерцавай звездите красиви,
към недрата на дните пътувай.
Светлината ни прави щастливи.
На живота докрай се любувай!

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??