6.12.2011 г., 13:15 ч.

Светлият олтар 

  Поезия
385 0 2

Светлият олтар

 

На Рени и Владо

 

 Любовта бе тяхната награда,

в триумфът на победни висини.

Думите обричат без пощада

в проблясъка на слънчеви мечти.

 

Устните докосваш със усмивка,

а годините назад са само спомен.

Силата да чувстваш нечий поглед

е увереност във този свят огромен.

 

В отломките на минали години,

те погледи са впили един в друг.

Любовта е вечен стон за нежност-

взаимност за съпруга и съпруг.

 

Днес дори и мракът от звездите

се превръща във пожари от любов.

Когато прошката заслужена в очите

възкръсне за надежда в пътя нов.

 

Любовта е онзи блус за двама

на сцена от житейски съдбини.

Нека изгревът в мечтата ви голяма

прегърне утрото за радостни сълзи.

 

© Галена Върбева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??