7.11.2012 г., 18:48 ч.

Светло слънце 

  Поезия » Гражданска
428 0 2

Денят ми

днеска слънце подарява.

Поглъщам

го с душа и със очи.

И таз любов

във мен не остарява.

Отдавна

тя в сърцето ми лежи.

Отколе

слънцето ми е живота.

За мене

то е слънчева любов.

Поглъщам

го и дневно със охота.

Да стана

светло слънце съм готов!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??