22.01.2017 г., 22:20 ч.

Светулки 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
256 1 0

Любовта ми е наивна
петокласничка
с ожулени колене,

тича по каретата на ризата ти.

Взаимността ни е просто
механично докосване

на изтощени тела,

които още не подозират
отдръпването на другия,
докато не стане късно.
А аз и ти сме светулки,
еднакви със всички останали,

които не са ги обичали истински...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??