Jan 22, 2017, 10:20 PM

Светулки 

  Poetry » Love, Free verse
261 1 0

Любовта ми е наивна
петокласничка
с ожулени колене,

тича по каретата на ризата ти.

Взаимността ни е просто
механично докосване

на изтощени тела,

които още не подозират
отдръпването на другия,
докато не стане късно.
А аз и ти сме светулки,
еднакви със всички останали,

които не са ги обичали истински...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??