20.03.2018 г., 22:36 ч.

Светът ми днес 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
1244 10 15

Светът е черно-бял. Студен. На точки.
И няма много време за мечти.
Обръщам се към себе си. Нарочно.
Рисувам дъжд, светулки и сълзи.
В небето има моя светлина,
в душата имам миг, любов и време,
сънувам се и пиша се сама,
и бурята не можеш да ми вземеш.
Светът ми е догаряща планета,
изгасваща до другите звезди,
във нея са мечтите, дето светят.
Без тях е тъмно.
Тъжно.

И боли.

 

Силвена Гоман

© Силвена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??