21.12.2010 г., 21:17 ч.

Свиден 

  Поезия » Друга
565 0 12



Зад маската на капки малки,

под слънчев лъч,

от белотата си засрамени,

снежинките се скриха.

А са толкова ефирни

и невинно-чисти -

като първа обич

и последна,

поруменяла

от ласката на поглед

свиден.

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??