Dec 21, 2010, 9:17 PM

Свиден 

  Poetry » Other
566 0 12



Зад маската на капки малки,

под слънчев лъч,

от белотата си засрамени,

снежинките се скриха.

А са толкова ефирни

и невинно-чисти -

като първа обич

и последна,

поруменяла

от ласката на поглед

свиден.

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??