28.08.2007 г., 23:52 ч.

Свиден си ми да те пусна 

  Поезия
706 0 4
Свиден си ми да те пусна
още...
Сякаш къс от мене ампутират
и да имах власт да те откупя,
аз дори не бих посмяла,
не бих,
защото те убивам...

Не отричай, че осакатявам
всеки твой копнеж
за порив
и за бяг,
неусетно може би те приковавам
като съдник към безбожния си свят.

Ти не си за него -
моят свят е друг...
Той е подъл и безмилостен към всеки,
промених те,
без да го желая
в миг.
Днес е време за поправяне на грешки.

Необратимо е това, че ни се случи
да се влюбим с теб така погубващо...
нищо, ще ми мине,
пускам те!
Пускам те, преди
да си отидеш!

П.С.    На онзи, когото напуснах в името на неговото добро,
            без да мога да му кажа причините за това.

            Дано някой ден ми простиш!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??