27.01.2014 г., 19:29 ч.

Свобода? 

  Поезия » Философска
433 0 1

Изборите - все по трудни,
изпитват вярата и любовта.
Уморен, а сетивата будни,
объркан между истина, лъжа.

Старая се да съм подвижен,
така осигурявам си покой.
Колкото и да съм загрижен,
на практика не съм герой...

Животът - всеки го живее.
Сам избира си реалността...
Искам свободата да вирее
в градината на вечността...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??