Jan 27, 2014, 7:29 PM

Свобода? 

  Poetry » Phylosophy
434 0 1

Изборите - все по трудни,
изпитват вярата и любовта.
Уморен, а сетивата будни,
объркан между истина, лъжа.

Старая се да съм подвижен,
така осигурявам си покой.
Колкото и да съм загрижен,
на практика не съм герой...

Животът - всеки го живее.
Сам избира си реалността...
Искам свободата да вирее
в градината на вечността...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??