19.04.2008 г., 16:44 ч.

Свободата на поета 

  Поезия » Философска
516 0 1

Свободата на поета

 

В агонията на красотата,

във сенките на суетата

смирено търсим свободата,

извеждаща ни в Светлината.

 

Да паднат голите заблуди

и да разтворим новите очи,

душите мили да принудим

да видят своите висоти.

 

Тогава ще е вечно слънце

и радост в топлите сърца.

Плод ще берем от светло зрънце,

ще видим малките деца.

© Нико Ников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??