27.12.2018 г., 0:42 ч.

Свободни 

  Поезия » Любовна
646 0 2

От днес да бъдеме свободни
поиска с поглед най-суров
и като птички да летиме волни
при всеки порив за любов.

 

Замина красива и свободна,
до днес все бродиш по света
забравила земята родна
да търсиш щастие в скръбта.

 

В сърцето не тая омраза
даже скръбта си победих,
и спомена в сърцето пазя,
дори без тебе съм щастлив.

 

Ще се върнеш ли смирена
да търсиш  малките неща:
градът във който си родена
и спомените мили от дома?
 

 

 

 

© Аластор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чудесно стихотворение! Има страхотно послание.
    Продължавай да пишеш.
  • Понякога и така се случва.Търсим свободата на друго място,но се оказва,че никъде не е свободна душата,щом е влюбена,притеснена или скръбна!
Предложения
: ??:??