25.11.2009 г., 11:27 ч.

Свят 

  Поезия » Гражданска
431 1 1

Облак дим, отровен,
газ убийствен.
Живеем днес,
но живот ли е това?
Тъпче, мачка,
всеки.
Любов,
няма любов,
ни любов към любима,
към родина,
към семейство,
ни към близки,
приятели дори.
Днес изчезва и любов към живота.
Апатия, носталгия,
живеем в нихилизъм,
в деструктивен свят,
губим днес ценности,
които да ни движат,
моторът на живота не работи,
двигател на света.

© Ивайло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??