7.05.2008 г., 8:19 ч.

Свят 

  Поезия » Гражданска
578 0 2

Несигурен, неспокоен поглед отправям аз

През прозореца виждам света сив

А неприветлив, мъртъв мраз

Навън, сякаш нарисуван с молив

Свят жесток и апатичен

Гроб дълбок и безличен

Виелицата убива пореден нещастник

Омраза и гняв се надигат у друг бездарник

В този кървав ден едно е ясно-

Всеки живее лудо и бясно

© Бобо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, но понякога хората виждаме само в черно и бяло.
  • Живота е смесица от много "цветове", важното е да успеем да видим красивото!
Предложения
: ??:??