5.06.2009 г., 22:21 ч.

Свят от фантазии 

  Поезия » Друга
513 0 2

Потънала в чаршафи от мечти

пред захарно стъкло от обещания

и импулсивно лепнала език,

разтапям се по шоколадово желание...

 

Отекват сметанови нотки

в бялото на жадните очи,

отпивам няколко големи глътки

от сиропа на сладки искри...

 

Забърква сладоледена вихрушка

изгубеното ми сърце,

готов ли си с мене да се впуснеш

в свят от боровинково парфе?

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Гениално! Разведри ме
  • Към сладкия стих чаша студена кола. Хареса ми! Сърдечни поздрави!
Предложения
: ??:??