25.10.2007 г., 10:45 ч.

Свят от мечти… 

  Поезия » Друга
622 0 1

Ела в моят свят от мечти,

изграден от купчина съдби!

На портала чака те човек с усмивка

и показва ти колко нужен си,

кани те да влезеш!

Поглеждаш наляво и виждаш себе си!

Толкова щастлив и гордееш се, че си човек!

Поглеждаш надясно и виждаш най-близкия ти!

И чувстваш се, че живееш тук от век…

Спираш се на първия щанд,

там седи момиче нежно

и раздава прегръдки,

 изпива те с очи небрежно!

Колко мечти виждаш ти,

в колко съдби се раздаваш…

Пред теб любовта стои

и усещаш как в щастие потъваш!

Ти откри сродна душа,

не падна, а се издигна!

Сбъдна се и твоята мечта…

Просто намери това, което сам постигна!

Горд бъди, че живееш различно

и с усмивка приеми истина една,

макар да вървиш по пътеката така динамично,

ти следваш отредената за теб съдба!

 

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??