Сърце да имах,
щях да те обичам,
очи да имах -
тебе щях да видя,
ръце да имах,
за да те погаля,
да имах устни -
сладост щях да давам.
Глас да бях -
с песен да омая.
Сянка съм -
стопявам се в безкрая.
© Ивалина Петкова Всички права запазени
ах да разтупкам таз душа,
та да избърша бързо,
в очите спрялата сълза