Mar 11, 2017, 11:48 PM

Сянка 

  Poetry » Love
1415 6 9

Сърце да имах,

щях да те обичам,

очи да имах -

тебе щях да видя,

ръце да имах,

за да те погаля,

да имах устни -

сладост щях да давам.

Глас да бях -

с песен да омая.

Сянка съм -

стопявам се в безкрая.

© Ивалина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??