16.01.2017 г., 23:43 ч.

Разкрий ме... 

  Поезия » Любовна, Еротична
787 2 4

Разкрий ме...

 

Плъзни погледа си,

нощ без луна,

по гърба ми.

Целуни очите ми

с лъчи като звезди...

По бузите ми

нежно и тихо

премини...

Шията ми

страстно и лудо

прегърни...

Усмивката ми

нарисувай,

сърцето погали,

душата изпълни...

Два бийта в ритъм,

прилив на емоции

с аромат на

тубероза*.

Ти и аз, един в друг

сгушени и

на сутринта,

Ти в мен и аз в теб

като солта, която

се смесва с вода.

Да потънем пак

във океана

на мистерията

и тайнството

наречени любов...

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

*тубероза - уханно нощно цвете

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??