4.06.2023 г., 21:22 ч.

Събуждай ме с музика 

  Поезия » Любовна
207 0 0

Попей ми за предстоящото

в днешното пролетно утро!

За красивото – още неизживяното!

Но… спести думите! Пей само с очи!

 

Погледни навън! Луднало зелено!

От синята вис се спуска бъдното!

Може ли до стряхата на дома ни

да придърпаш небе тюркоазено?

 

И … преди чашата с горещо кафе

да ми поднесеш с очи светлото?

Хайде, опитай! Без думи и ноти

изтананикай „Четвърти юни “ с очи!

 

Самадхи

© Гюлсер Мазлум Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??