28.07.2017 г., 18:00 ч.

Съдба 

  Поезия » Гражданска
999 2 4

                                                                         Съдба

 

                                                           ТЯ е във възрастта на старостта,

                                                            по дух е бедна богаташка.

                                                            Бяга след поредната мечта,

                                                            не сеща участта си сиромашка.

 

                                                            Какво крепи я в тези трудни дни?

                                                            Защо сърцето бие често, неспокойно?

                                                            Остатъка от идващите дни

                                                            ще преживее ли достойно?!

 

                                                            През всичките години изживян живот

                                                            ни слава, ни богатство изкусиха.

                                                            Сама намери своя брод –

                                                            вярата в човека и доброто я спасиха.    

                                                   

 

© Павлина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??