17.07.2019 г., 9:43 ч.

Съдба 

  Поезия » Друга
752 0 2

Приемаш своята Съдба

не търсиш никаква следа,

това е драснато за теб,

поглеждаш и напред...

 

На Спирките си - поседни,

но нивга не забравяй Ти,

че Път те чака и уви,

не спира Той, а спираш Ти !...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??