Jul 17, 2019, 9:43 AM

Съдба 

  Poetry » Other
762 0 2

Приемаш своята Съдба

не търсиш никаква следа,

това е драснато за теб,

поглеждаш и напред...

 

На Спирките си - поседни,

но нивга не забравяй Ти,

че Път те чака и уви,

не спира Той, а спираш Ти !...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??