15.03.2008 г., 22:22 ч.

Съдба 

  Поезия » Друга
963 0 6
Къде отивате, къде, войници слепи,
последната ви битка отшумя,
очите ви за родната земя
изтекоха по волята на Бога.
Но сенките по пътя продължиха
последно ехо от отминал вихър.
А там, във кулата, сред черното поле
видях владетеля да гледа подир тях,
с непонятен глас да ги зове.
И да изгаря във вина за нечий грях.

© Авитохол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??