7.09.2015 г., 20:05 ч.

Съдбата чертае... 

  Поезия » Философска
336 0 2

                                                           Съдбата чертае

                              

                                                   Като лъкатушещи змии,

                                                   две криви към далечината,

                                                   пътят на две осъдени души

                                                   за една любов чертае съдбата.

                                                      

                                                   С огнена искра определя

                                                   точната дата, без отсрочка,

                                                   в която да е сляпата неделя,

                                                   а кривите в пресечна точка.

                        

                                                   Тогава да пламне искрата

                                                   в любовен огън, изгарящ

                                                   в пламъци бурни сърцата,

                                                   душите влюбени опустошаваш!       

                                   

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за поздрава,Стойне!
  • Играчки сме в ръцете на съдбата.Всичко е кодирано преди да се родим.Поздрав и спокойна вечер!
Предложения
: ??:??