10.10.2007 г., 19:19 ч.

Съдбовна среща 

  Поезия
588 0 15
                                                                                  

Съдбовна среща


На празник - тържествен и голям,

плени ме господин - талантлив, засмян.

Преплетохме погледи вторачени,

за миг неподозиращи какво чака ни...


Попита ме за името, неговото - знаех.

Тогаз за обич предишна се каех...

В забързания делник се нижеха месеци,

когато мейл получих, изневиделица.


Досещате се вече, че писмото свидно

от пАрти-чаровника пристигна -   

объркало се, трябвало да замине    

при друга дама, със същото име...


Как да ви разкажа за мойта изненада?

Още се чудя на тази грешка странна...

Дълго не вярвах и търсех обяснение,

всички доводи подлагах на съмнение.


Едва ли има смисъл да пиша по-натам,

навярно се досещате - последва буен плам

и днес не пишем мейли до изтощение.

... Не е ли Съдбовно това опиянение?!  

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??